Hoʻololi i kou Noho Tractor i 6 mau ʻanuʻu

Inā he mahiʻai ʻoe, ʻike ʻoe i ka nui o ka loaʻa ʻana o kahi noho tractor ʻoluʻolu a hilinaʻi.Ma hope o nā mea a pau, hoʻopau ʻoe i nā hola e noho ana i kāu tractor a ʻaʻole hiki i kahi noho ʻeleʻele a ʻoluʻolu ʻole ke hoʻoikaika i kāu hana, akā ke alakaʻi pū nei i ka ʻeha hope a me nā pilikia olakino ʻē aʻe.ʻO ka mea pōmaikaʻi, ʻo ka hoʻololi ʻana i kahi noho tractor he hana maʻalahi a hiki ke hoʻololi nui i kou noho ʻoluʻolu a me ka huahana ma ka hana.

——Eia kekahi mau kaʻina e hahai ai i ka wā e pani ai i kahi noho tractor:

E hoʻoholo i ke ʻano o ka noho tractor pani e pono ai ʻoe

Nui nā ʻano like ʻole o ka noho tractor pani i loaʻa, no laila he mea nui e koho i kahi kūpono me kāu tractor.ʻO kekahi mau mea e noʻonoʻo ai, ʻo ia ke ʻano o ka puka kau, ka nui o ka noho, a me ka hiki ke kaumaha.Ke kānalua ʻoe i ka noho maikaʻi loa no kāu mīkini a me kāu mau pono, mai hoʻokaʻulua e kelepona i kahi loea noho.ʻO kahi loea e like me KL Seating ma Kina, hauʻoli mau e hāʻawi i ka ʻōlelo aʻo manuahi.

回眸图8(1)

E hoʻoholo i ka nui o ka hōʻoluʻolu āu e makemake ai

Hiki i kahi noho ʻoluʻolu ke hoʻololi nui i kāu huahana a me ka maikaʻi holoʻokoʻa, no laila e koho i kahi noho e hāʻawi i ka cushioning a me ke kākoʻo kūpono.E ʻimi i nā noho me nā hiʻohiʻona hiki ke hoʻololi ʻia, e like me ke kākoʻo lumbar a i ʻole nā ​​hoʻopaʻa lima hiki ke hoʻololi ʻia, hiki ke hoʻololi ʻia i kāu pono pilikino.

拼接(3)

Wehe i ka noho kahiko

Ma muli o ke ʻano o ka tractor a i ʻole nā ​​mea hana i loaʻa iā ʻoe, pili paha kēia i ka wehe ʻana i nā bolts a i ʻole nā ​​​​mea paʻa ʻē aʻe e paʻa ai ka noho.E noʻonoʻo pono i kahi o nā uea a i ʻole nā ​​​​mea ʻē aʻe i hoʻopili ʻia i ka noho.

E hoʻouka i ka noho tractor hou

E kau i ka noho hou ma kahi e kau ai, a hoʻopaʻa i kahi me ka hoʻohana ʻana i nā bolts a i ʻole nā ​​mea paʻa ʻē aʻe i hoʻohana ʻia e hoʻopaʻa i ka noho kahiko.E hoʻopaʻa paʻa i nā kī a i ʻole nā ​​mea hoʻopaʻa paʻa i mea e pale ai i ka neʻe ʻana a i ʻole ka haʻalulu ʻana o ka noho i ka wā e hoʻohana ai.

kl01(7)

Hoʻohui i kekahi uea a i ʻole nā ​​mea ʻē aʻe

Hoʻohui hou i nā hoʻokuʻi uila: Inā loaʻa i kou noho kahiko nā ʻāpana uila e like me ka hoʻololi noho a i ʻole nā ​​mea ʻike, e hoʻohui iā lākou i ka noho hou e like me nā kuhikuhi a ka mea hana.

E hoao i ka noho tractor

Ma mua o ka hoʻohana ʻana i kāu tractor a i ʻole nā ​​​​mea hana, e lawe i kekahi mau minuke e hoʻāʻo i ka noho hou a e hōʻoia i ka paʻa i kahi a me ka ʻoluʻolu e noho ai.Hoʻoponopono i ka noho e like me ka mea e pono ai e hōʻoia i kahi kūlana ʻoluʻolu a ergonomic.

KL02(8)

E koho iā KL Seating, e hāʻawi mākou i kahi hopena noho hoʻokūkū hoʻokūkū no ʻoe!


Ka manawa hoʻouna: Mei-17-2023